Bече сте в летен режим  и нито вас, нито мъничето ви свърта на едно място. Паркът, градината или на село при баба – какво по хубаво от зеления килим 🙂 Няколко идеи от нас – мама и бебе на година и 3 месеца, когато ви липсват играчки, но не и игри.

Първата вкусна игра, а и допълнение към закуската е морски шах и макар да е твърде рано за обяснение и практика на истинската игра, забавлявайте се – защото просто така, а и винаги е по-забавно да си в отборите винаги печелившите черешка и ягодка.

С носенете на обувки се отказваме от една безплатна процедура по масажиране на краката и не само. Ходенето бос е препоръчително за големи, но и за малки, защото може да доведе до ползи в дългосрочен план. Ако бебета и малките деца ходят боси по-често, това им осигурява правилно изправяне на пръстите на краката. По този начин шансовете за развитие на деформации на краката като например дюстабан в бъдеще намаляват. В съчетание с играта – направи си зелена салата от трева и подправи с цветя и пръст, става истинско кулинарно изкушение ;д

Направете си рибена кост от листо и я закачете на конец – този риболов беше истинска забава за нашата малка рибарка.

Какви са вашите любими игри – споделете с нас 🙂

Written by Dotty Beagle

Leave a Comment