За нас

Здравейте!

Това е един експериментален блог и не само, защото не знам за какво точно ще пиша.

Като за начало обичам десерти и лесни рецепти, фен съм на направи си сам, но не и на довърши си сам – имам поне няколко проекта, които чакат подходящия момент. Харесвам ръчно направените неща и за това тук ще споделям находките, които откривам – вярвам, че в този забързан свят, в който прекарваме толкова много време с машини (компютри, перални, съдомиялни  и други :), имаме нужда от малко ръчен труд и креативно време.

От личен опит споделям, че не винаги нещата стават от първият път или изобщо са си disasters, но пък емоцията остава. За това кръстих и така блога си – My art mistakes, а надсловът е DIY – Love your experiments:)

     ♥ DIY OR DON’T

Тук ще намерите идеи за направи си сам проекти.

     ♥ FOOD DISASTERS

Кулинарни експерименти – предпочитаме да хапваме повече от колкото да се застояваме в кухнята. Рецептите са бързи и не изискват от никой да става кулинарен гуру.

     ♥ LOST AND FOUND

Различни истории, свързани с места, които сме посетили и препоръчваме, ако имате възможност да видите. Един забавен, ако може да го наречем травъл гайд на загубения турист, който намира себе си във всяко следващо приключение – било то събитие, изложба, посещение до някое отдалечено китно селце в Б ългария или космополитен град в чужбина.

       ♥ JEALOUS CURATOR

Хубави неща, предимно на хендмейд творци, които препоръчваме да погледнете. Гарантираме изходна точка към много интересни находки!

       ♥ МАМ И ЙОВА

Тук ще споделям мамските си трепети – рецепти, места и други щуротии, които да пробвате с вашето малко другарче, а понякога в общите ни приключения ще включвам и кучето ни.

Снимка: Street Shot Photography