Ще се съгласите с мен, че не сте разбрали точно кога и как така мина една година с бебо. Освен ако нямате бебе еднорог, което спи по цели нощи, вие сте един от многото статистически случаи на ходещи зомбита по улицата и не се знае вие ли бутате количката или тя вас. Казвате си – добре, че едно време бяхме редовни по дискотеките и ходихме на лекции, за да не сте гола вода и да успявате все пак да издържате без сън.

Сън ли – стига толкова по тази тема – ще спим като стане на 18! А как само си сменят дрехите, дори най-вървежната манекенка не сменя по толкова тоалета на едно дефиле. Чудите се как така този чорап вече не му става и на другата година може да го използвате като аксесоар за неговата кукла. Как пада вече за трети път на килима, но продължава с опитите и иска да направи повече от 2 крачки наведнъж, като няма намерение да спре до тук… И толкова много други неща, които повярвайте ми трябва да запишете – добавете и една рамка към вашия богат споменик.

Все си мислих, че като по-голяма аз трябва да съм вожда, но май съм просто индианец в това свещено племеме 🙂 Ето и от къде тръгна идеята ми, ако ти харесва и ти искаш такава бейби инфографика за теб или подарък – пиши един ред във фейсбук.

Поръчай  във ФБ или инстаграм чрез съобщение.

 

Written by Dotty Beagle

    1 Comment

Leave a Comment